Tule mukaan tekemään Hiidenkirnua – vaikka koko viikoksi

Kipuvuoren linnan pystytystä viime vuodelta

Viime vuonna kuulimme osallistujilta, että Leirikarissa olisi mukavaa “vain hengailla” pidempään. Nyt se on mahdollista, jos haluat tulla kanssamme valmistelemaan Hiidenkirnua. Selviämme runsaahkolla järjestäjäjoukolla tapahtuman valmistelusta ilman lisäapuakin, mutta haluamme tarjota innokkaimmille mahdollisuuden tulla avuksemme jo maanantaista 12.6. lähtien. Näin viikko rakentuu:

  • Viikko Leirikarissa aloitetaan alakouluikäisten lasten päiväleireillä: maanantaina 1-3.-luokkalaisten, ja tiistaina 4.-6.-luokkalaisten. Leirien ansiosta saamme Leirikarin käyttöömme koko viikoksi.
  • Keskiviikosta perjantaihin valmistelemme aluetta viikonloppua varten. Talkoisiin toivotetaan tervetulleeksi rajattu määrä halukkaita erillisen ilmoittautumisen kautta.
  • Viikonloppuna 16.-18.6. taistellaan Hiidenkirnu 2023.

Apuasi vastaan saat alennusta Hiidenkirnun maksuista. Alennus on tekemäsi työmäärän mukainen. Talkooväen määrä on rajoitettu. Paikkojen määrä ja alennusten suuruudet tarkentuvat tuonnempana. Alle linkitetystä ilmoittautumislomakkeesta näet tarjolla olevia työtehtäviä. Sovimme yksityiskohdista jokaisen mukaan tulevan kanssa henkilökohtaisesti.

Talkoolaisilla on ennen tapahtumaa maksuton ruokailumahdollisuus. Leirikarin kaikki puitteet ovat käytössämme koko viikon. Talkoolaisena sinun tulee kuitenkin varata viikonlopulle ruokailut, petipaikka ja bussikuljetus ilmoittautumislomakkeessa kuten muidenkin osallistujien, jos tarvitset niitä. Et vain välttämättä maksa niistä. Leirikariin pääsee alusviikolla järjestäjien kyydissä.

Viimeiset talkootehtävät tehdään perjantaina ennen tapahtuman alkamista. Sen aikana vain järjestäjät ovat töissä, jotta sinä saat keskittyä nauttimaan taistelun huumasta. Ellet sitten välttämättä halua olla vaikkapa EA-päivystäjä tai häirintäyhdyshenkilö myös viikonloppuna.

Koko perhe boffausreissulle

Jos teillä on kotona boffaajia useammassa sukupolvessa, Hiidenkirnu-matka Lappiin voi tänä vuonna olla mukava osa yhteistä lomaanne. Mahdollisuus boffaamiseen tarjotaan monenikäisille lapsille.

Maanantaina 12.6. pidetään 1.-3.-luokkalaisten, ja tiistaina 13.6. 4.-6.-luokkalaisten päiväleiri. Leirien ohjelmaan kuuluu eri aselajien rastikoulutus sekä erilaisia pelimuotoja maastossa. Osallistujamäärän yläraja on molempina päivinä 20. Päiväleirit on suunnattu ensisijaisesti paikallisille lapsille, ja Rovaniemen Nuorisopalvelut keräävät ilmoittautumiset maanantain ja tiistain ohjelmiin. Ohjelmaan pääsee kuitenkin halutessaan mukaan yli osallistujakiintiön ja ikärajojen järjestäjien kanssa sovittavalla tavalla ja korvauksella. Korvauksen ei välttämättä tarvitse olla rahallinen, vaan siihen kelpaa myös apu leirien toteuttamisessa tai viikonlopun valmistelussa. Lasten leirien ansiosta saamme Leirikarin itsellemme koko viikoksi.

13-14-vuotiaat voivat osallistua Hiidenkirnun taisteluihin viikonloppuna erilaisissa NPC-rooleissa. Kenttäroolien lisäksi heille on muutamia yleisiä tapahtumainfraan liittyviä helppoja tehtäviä, joihin järjestäjät opastavat. Tällä tavalla mukaan tulevien nuorten ei tarvitse maksaa osallistumisesta.

15 vuotta tänä vuonna täyttävät voivat niin halutessaan osallistua Hiidenkirnun taisteluihin kuten muutkin taistelijat, ilman talkoilua ja maksamalla osallistumismaksun. Vaihtoehtona on myös NPC- ja järkkärirooleissa toimiminen nuorempien tapaan, jolloin osallistuminen on maksuton.

Jos ikähaarukkanne on sopiva, voitte toki tulla perheenä myös vain viikonlopun taisteluihin, ilman sen kummempia työvoimakuvioita.

Ota suoraan meihin yhteyttä, jos perheessäsi herää kiinnostusta osallistumiseen jollain näistä tavoista, ja voisitte tulla paikalle porukalla. Vastaamme parhaamme mukaan mahdollisiin kysymyksiin.

Tartu toimeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Search

Popular Posts

Categories