Varustevaraus

Haluaisitko osallistua Hiidenkirnuun, mutta omat boffausvälineet puuttuvat? Ei hätää! Meiltä voit joko vuokrata bofferisetin tapahtuman ajaksi, tai ostaa sellaisen ihan omaksi. 

Kumman vain valitsetkin, saat bofferisetin tapahtumaan saapuessasi, kun varaat sen viimeistään 31.5. mennessä. Tapahtumaan voi ilmoittautuma myös tämän jälkeen ja tulla mukaan ns. ”portilta”, mutta siinä vaiheessa vuokravälineitä ei välttämättä enää riitä kaikille.

HUOMIO: Vuokraus ja ostaminen on tarkoitettu vain uusille boffaajille, joilla ei ole omia välineitä! Pidempään harrastaneiden tulee tuoda tapahtumaan omat bofferit.

Maksun välineiden vuokrauksesta tai ostamisesta voi maksaa samalla, kun maksaa tapahtuman osallistumismaksun ja mahdolliset lisäherkut. Saat sähköpostilla tarkemmat maksuohjeet 1.6. jälkeen, kun olet ilmoittautunut tapahtumaan.

Vuokraa välineet tapahtuman ajaksi – 10 €

Vuokravälineinä toimivat Rovaniemen Boffaajat ry:n yhteiseen käyttöön tarkoitetut bofferit. Tapahtumaan saapuessasi voit valita vapaana olevista mieleisesi.

Tai osta setti omaksi – 40 €

Omaksi ostettavaan settiin kuuluu miekka (n. 70 cm pitkä) ja keskikahvakilpi (n. 40 cm halkaisija). Näillä pääset mukaan taisteluun aivan mainiosti.

vuokraa Suojalasit – 2 €

Suojalasit eivät ole boffatessa pakolliset. Halutessasi voit kuitenkin varata myös sellaiset pientä maksua vastaan. Tapahtumassa vastaat itse siitä, että käyttämäsi lasit pysyvät tallessa. Suojalaseja on rajallinen määrä. Näet määrän välinevarauslomakkeesta.