Maksut

Osallistumismaksu – 45 €

Maksamalla osallistumismaksun pääset mukaan taisteluihin. Mahdollisista alennuksista sovitaan työvoimaksi ilmoittautuvien kanssa henkilökohtaisesti. Lue lisää työvoimaksi ilmoittautumisesta tästä.

Vapaaehtoiset lisäherkut

Ruokailu – 42 €

Ruokailu sisältää kaikkiaan viisi lämmintä ateriaa lauantain ja sunnuntain aikana. Aterioihin kuuluu lisäksi leivät, appeet, mehu tai vesi, sekä kahvi tai tee. Katso ruokalista ja kasvisvaihtoehdot Ruokailu-sivulta. Sieltä näet myös lähistöllä sijaitsevia paikkoja, joista saa ruokaa.

Vuodepaikka – 20 €

Leirikarin Ylätalossa on 55 vuodepaikkaa 6-10 hengen huoneissa*. Paikat annetaan nopeusjärjestyksessä niistä varauksen tehneille. Samoihin huoneisiin majoitetaan ensin samaan ryhmään, sitten samaan armeijaan kuuluvat. Paikkoja voi toki vaihdella majoittujien kesken taloksi käytäessä.

Riippumatta siitä, miten yövyt Leirikarissa, ota omat vuodevaatteet, makuupatja ja -pussi tai vastaava mukaan!

Lattiamakuupaikka – 10 €

Ylätalossa on 10 lattiapaikkaa*. Paikat annetaan nopeusjärjestyksessä niistä varauksen tehneille. Järjestäjät osoittavat varauksen tehneille paikan näiden oman ryhmän tai armeijan muiden jäsenten lähistölle. 

Riippumatta siitä, miten yövyt Leirikarissa, ota omat vuodevaatteet, makuupatja ja -pussi tai vastaava mukaan!

bussikyyditys – 9 €

Jos tulet esimerkiksi junalla Rovaniemelle, kannattaa ottaa tilauskyyti sinulle ja varusteillesi Rovaniemeltä Leirikariin ja takaisin. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään, milloin saavut ja lähdet kotimatkalle, jotta osaamme ajoittaa bussin ja matkatavaroiden säilytyksen oikein. Bussissa on 46 paikkaa*

T-paita – 20 €

Voit tukea tapahtumaa ostamalla Hiidenkirnu-T-paidan. Paita on väljästi istuva, puuvillainen peruspaita, jossa on kaksipuolinen painatus.

vakuutus – 3 €

Ifin ryhmätapaturmavakuutus Hiidenkirnun ajalle kattaa nämä: hoitokulut 5000 € asti, korvausaika kolme vuotta, kuolemantapaus 10 000 €, pysyvä haitta tai invaliditeetti 30 000 €. Vakuutus on voimassa tapahtuman ja siihen liittyvien välittömien matkojen aikana 16.-18.6. Tapaturman sattuessa saat järjestäjiltä tapahtuman jälkeen tiedot korvauksen hakemiseksi.

*Rajalliset majoitus- ja tilauskuljetuspaikat

Kaikki rajalliset varattavat asiat menevät ilmoittautujille siinä järjestyksessä kun ne on varattu. Jos siis haluat koko paketin, ole nopea. Ovelta tapahtumaan tulevalla täytyy olla ruokailu ja majoitus omasta takaa, sillä näitä ei voida järjestää enää 31.5. jälkeen, kun ilmoittautuminen on päättynyt.

Vuode- ja lattiapaikkojen jäljellä oleva määrä näkyy ilmoittautumislomakkeessa. Jos ne ovat lopussa, niitä ei voi varata. Tiedotamme mahdollisista peruutuksista tapahtuman alkamiseen saakka, jotta kaikki paikat tulevat täytetyiksi. Jos paikkoja tulee ilmoittautumisen aikana tai sen jälkeen lisää, tiedotamme muuttuneesta tilanteesta.

Leirikarissa on rutkasti tilaa teltta- tai riippumattomajoitusta varten, joten älä huoli, jos jäät ilman vuode- tai lattiapaikkaa!

Tilausbussissa Rovaniemen ja Leirikarin välille on 46 paikkaa. Nämäkin paikat näkyvät ilmoittautumislomakkeessa. Jos kysyntä tilauskyydille on niin kova, että bussi tulee täyteen, ja toisenkin bussikyydin varaaminen on järkevää, voimme  lisätä paikkoja. Näidenkin paikkojen lisäämisestä tiedotetaan.

Ohjeet maksamiseen

Kaikki maksut tulee maksaa viimeistään 7.6.2023 klo 23:00 mennessä.

Maksu suoritetaan tilisiirtona Rovaniemen Boffaajien tilille: FI51 7997 7990 4313 50

Laita maksuun viestiksi “HK23 [ryhmäsi nimi]”. Jos sinulla ei ole ryhmää, laita viestiksi vain ”HK23”.

Ryhmien ilmoittautuminen ja maksut

Ryhminä ilmoittautuvien kannattaa toimia Sotahuudosta tuttuun tapaan, eli niin, että kukin ryhmän jäsen täyttää ilmoittautumislomakkeen yksilönä, ilmoittaa lomakkeeseen ennen kaikkea oman ryhmänsä oikein, ja valitsee siihen mahdolliset henkilökohtaiset lisävaraukset.

Suosittelemme, että ryhmien vastuuhenkilöt maksavat koko ryhmän maksut kerralla, niin meidän on helpompi seurata maksujen tilannetta. Ryhmien ilmoittautumisten hallinnan helpottamiseksi käytämme ”koostetaulukoita”, joista voit lukea lisää Ilmoittautuminen-sivulta.

Osallistumismaksun palautus peruttaessa

Jos perut ilmoittautumisesi ennen 31.5. palautamme sinua koskevat jo maksetut maksut. Jos perut 1.6. tai myöhemmin, emme valitettavasti voi palauttaa maksujasi täysimittaisina.

Osallistumismaksujen palautus tapahtuman peruuntuessa

Mitään tällaista emme Turson nimeen halua tapahtuvan, mutta se täytyy huomioida. Jos koko tapahtuma jostain erittäin painavasta syystä täytyisi perua ennen 1.6. palautamme osallistumismaksut ne suorittaneille, emmekä peri sillä hetkellä saatavia maksuja. Jos tapahtuma peruuntuu kokonaan 1.6. jälkeen, emme voi taata, että kaikkia maksuja saadaan palautettua täysimittaisina, mutta teemme kaiken voitavamme, jotta niin tapahtuisi.