Majoitus

Leirikarissa taloissa yöpyjät vastaavat kaikki henkilökohtaisesti käyttämiensä nukkumatilojen siisteydestä. Oma peti ja huone on poistuttaessa oltava samassa kunnossa kuin saavuttaessa. Järjestäjät vastaavat yhteisten tilojen siivoamisesta tapahtuman jälkeen, mutta makuuhuoneiden siisteys on majoittujien vastuulla. Sisätiloissa kenkien käyttö on kielletty, mahdollisesti ulko-ovea lähimmissä vessoissa käyntiä lukuunottamatta.

Riippumatta siitä, miten yövyt, ota omat vuodevaatteet, makuupatja ja -pussi tai vastaava mukaan! Vuoteissa on valmiina patja, päiväpeite (jota ei saa irrottaa) ja tyyny, mutta ei peittoa.

Voit ilmoittautumislomakkeessa kertoa haluavasi vuode- tai lattiapaikan, jos niitä on jäljellä. Jäljellä olevien paikkojen määrä näkyy lomakkeessa. Tiedotamme mahdollisista vapautuneista paikoista tapahtuman alkamiseen saakka, jotta kaikki paikat tulevat täytetyiksi.

Vuodepaikat

Leirikarin Ylätalossa on 57 vuodepaikkaa 6-10 hengen huoneissa.

Paikat annetaan nopeusjärjestyksessä niistä varauksen tehneille. Jokainen halukas varaa itselleen ilmoittautuessaan vuodepaikan, ja järjestäjät jakavat paikan varanneet huoneisiin. Samoihin huoneisiin laitetaan ensin samaan ryhmään, sitten samaan armeijaan kuuluvat. Paikkoja voi toki vaihdella majoittujien keskinäisen sopimuksen mukaan sitten kun ollaan käymässä taloksi.

Lattiapaikat

Ylätalossa on tällä hetkellä 10 lattiapaikkaa. Lattiapaikkojen rajallinen määrä johtuu tilan paloturvallisuusmääräyksistä. Jos paikkoja saadaan lisää myöhemmin, tiedotamme siitä.

Myös lattiapaikat annetaan nopeusjärjestyksessä niistä varauksen tehneille.

Järjestäjät osoittavat lattiapaikat varaajien oman ryhmän tai oman armeijan muiden jäsenten lähistölle.

Ulkomajoitus

Jos et halua tai ehdi varata sisämajoitusta Leirikarista, voit yöpyä teltassa Leirikarin pihapiiristä telttailulle erikseen osoitetuilla paikoilla, tai halutessasi kauempanakin, ei kuitenkaan taistelualueella. Teltta-alueet ja parkkialueet tarkentuvat myöhemmin ja ne voi tarkistaa tapahtuman infolehtisen kartasta.

Peseytyminen ym. huolto

Leirikarin Ylä- ja Alatalossa on runsaasti vessoja ja suihkuja, joita voi käyttää jonotusperiaatteella milloin vain. Alatalon sauna on tarkoitus pitää lämpimänä ainakin aikoina, jolloin ei taistella. Mahdolliset saunavuoroajat tarkentuvat myöhemmin. Leirikarissa on pieni uimaranta saunalta Kemijokeen laskevien rappusten päässä.

Vesipisteitä on Leirikarin talojen yhteydessä. Taisteluiden aikana vettä voi ottaa armeijoiden tukikohdista sekä lippupisteiltä ympäri taistelualuetta tai niiden lähistöltä.

Tapahtuman info- ja EA-piste sijaitsevat Leirikarin Ylätalon pihapiirissä.

Muut majoitusmahdollisuudet lähistöllä

Kemijokivarressa kummassakin suunnassa on myös lyhyen ajomatkan päässä mökkejä ja muita majapaikkoja, joita voi tiedustella vuokralle niin halutessaan. Ajomatka Leirikarista Rovaniemellekään ei ole kuin n. 30 min. Pelien aikataulutuksen ja huollon puolesta on kuitenkin suositeltavaa majoittua mahdollisimman lähellä Leirikaria. Mitä lähempänä pelialuetta yövyt, sitä mukavampi tapahtumastasi tulee.