Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen vuoden 2023 Hiidenkirnuun on auki 4.4. lähtien ja päättyy 31.5. klo 23:00.

Tämän jälkeen voit ilmoittautua 15.6. niin, että vastaat ruokailuistasi itse. Majoituspaikkoja on vielä jonkin verran jäljellä. T-paitaa ei voi tilata jälki-ilmoittautuessa.

Ikäraja

Jos täytät tänä vuonna 15, ikäsi on riittävä osallistumaan Hiidenkirnun taisteluihin samalla tavalla kuten kuka tahansa. Vähintään 13-vuotiaat voivat osallistua toimintaan osana järjestäjätiimiä, esim. NPC-rooleissa, joissa muiden tehtävien lomassa myös pääsee taistelukentälle. Tätä varten voit ottaa yhteyttä järjestäjiin: rovaniemenboffaajat@gmail.com.

Ensikertalaisille

työvoimahaku on päättynyt

Työvoimaksi ilmoittautuvat varaavat itselleen haluamansa lisäherkut kuten muutkin. He eivät vain välttämättä maksa niistä kaikista. Töitä on tarjolla ennen tapahtumaa koko viikon ajan.

Työvoimahakuun on tullut maksimimäärä ilmoittautumisia, ja haku on täten suljettu. Kiitos!

Lue blogiteksti talkoilusta ja alle 15-vuotiaiden osallistumisesta

Ryhmien ilmoittautumista helpotetaan

Ryhmän vastuuhenkilö voi ilmoittautuessaan pyytää ryhmästään ”koontitaulukon”. Tämä Google Sheets-taulukko toimitetaan 1-2 päivän sisällä pyynnöstä. Siinä näkyvät oman ryhmän ilmoittautumiset kaikkine varauksineen ja maksuineen. Lisäksi siinä on jokaisen ilmoittautumisen kohdalla linkki, josta sitä pääsee muokkaamaan.

Koontitaulukko päivittyy aina kun ryhmään tulee uusi ilmoittautuminen, tai jos joku käy itse muokkaamassa ilmoittautumistaan oman muokkauslinkkinsä kautta. Muokkauslinkin saa ilmoittautumisen lähettämisen yhteydessä. Ohjeet linkin hankkimiseen ovat lomakkeen alkutekstissä ja lähetyssivulla.

Vastuuhenkilö voi päivittää ryhmänsä tilannetta muokkaamalla jäsenten ilmoittautumisia koontitaulukosta löytyvien muokkauslinkkien kautta. Ryhmä voi toki myös jakaa taulukon toisilleen, jolloin kaikki pääsevät muuttamaan ilmoittautumisia niiden muokkauslinkeistä. Systeemi ei ole Sotahuudon ilmoittautumisportaalin veroinen, mutta ainakin näin vältetään ylimääräistä viestitulvaa tilanteiden muuttuessa.

Älä muokkaa koontitaulukon tietoja suoraan, vaan käy muuttamassa jokaista ilmoittautumista sen oman muokkauslinkin kautta! Linkin näet ilmoittautumisen rivin loppupäässä.

Jos ryhmäsi koostetaulukko jostain syystä menee sekaisin, ei huolta. Alkuperäiset ilmoittautumiset ovat eri paikassa tallessa, ja koostetaulukko voidaan luoda uudelleen.

Teemme puolijaot ja tarkistamme maksujen tilanteet koostetaulukoista. Puolijakojen tekemistä varten ryhmiltä kysytään myös tietoja niiden varustuksesta taulukon Varustus-välilehdellä.

Maksut-välilehdelle koostetaan automaattisesti ryhmäläisten kokonaismaksut. Sen on tarkoitus helpottaa maksujen suorittamista ja maksutilanteen seuraamista.